COŞ CUMPĂRĂTURI

Nu aveti produse in cos.

AUTENTIFICARE

e-mail
parola

Patlagina arctica

Ingrediente arctice - patlagina arctica

Denumirile populare finlandeze pentru patlagina pot fi traduse prin „frunza de fier” sau „frunza pentru rana”. Cel mai cunoscut mod de intrebuintare a patlaginii este aplicarea frunzelor zdrobite pe rani. Legiunile Romei antice foloseau patlagina pentru acest scop, la fel cum faceau si vikingii. Frunzele de patlagina sunt deosebit de eficiente in tratarea iritatiilor pielii cauzate de plante si agenti de curatare.


Frunzele de patlagina contin alantoina care sprijina procesul de formare a celulelor pielii si netezeste cicatricile, dar si un glicozid antibacterial numit aucubozid. Poti gasi extractul din seminte si frunze de patlagina arctica in gama Lumene Natural Code, atat an produsele de ingrijire a pielii, cat si in produsele cosmetice.
 

Web design by OPUSDESIGN